Kako deluje Avander?

Portal Avander za rezervacije ponuja širok portfelj počitniških hiš v 28 državah Evrope. V naši ponudbi najdete na enem mestu v pregledni in enotni obliki počitniške hiše od vrst priznanih evropskih turističnih agencij. S portalom Avander tako privarčujete ne le čas, ko vam ni potrebno brskati po spletih posameznih agencij, Avander.euampak vam hkrati omogoča enostavno primerjavo ponudb različnih agencij zahvaljujoč enotni in strukturirani podobi informacij posameznih počitniških hiš.

Na portalu Avander lahko tako hitro izbirate iz pregledne ponudbe in zahvaljujoč povezavi s sistemom partnerskih agencij poljubno počitniško hišo takoj ter udobno rezervirate ON-LINE.

Portal Avander sodeluje izključno z že vpeljanimi evropskimi agencijami, ki se lahko pohvalijo z dolgoročno tradicijo na področju najema počitniških hiš. Povrh tega našo ponudbo stalno razširjamo. Naš cilj je, da vam ponudimo kar se da največji izbor počitniških hiš od najboljših turističnih agencij in touroperatorjev na evropskem trgu.

Pri nas vam jamčimo:

1. Garancija kvalitetnih in preverjenih partnerjev – sodelujemo izključno z že vpeljanimi in temeljito preverjenimi agencijami, ki delujejo na trgu najema počitniških hiš že več kot deset let, nekatere pa še dalj. Naši partnerji imajo direktne pogodbe z lastniki, torej poteka rezervacija brez odvečnih posrednikov.

2. Garancija direktnega plačila – rezervacijo boste plačali neposredno na račun turistične agencije, ki zagotavlja najem konkretne počitniške hiše, zatorej vam ni potrebno skrbeti ali je bil denar pravilno nakazan!

3. Garancija enake cene – pri nas boste vedno rezervirali za enako ceno kot pri turistični agenciji in to vključno z možnimi popusti, če so le-ti pri konkretni počitniški hiši na razpolago.

4. Garancija asistence – na razpolago smo vam tudi po že opravljeni rezervaciji, če npr. potrebujete nasvet glede plačila ali spremembe rezervacije; kadar koli nas kontaktirajte.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Kako naj rezerviram izbrano počitniško hišo?
Počitniške hiše na portalu Avander se lahko rezervirajo on-line. Pri vsaki počitniški hiši najdete na koncu obrazec za rezervacijo. Izberite datum prihoda in izberite dolžino nastanitve ter če je počitniška hiša prosta, zadostuje, da izpolnite in pošljete ta obrazec.
Kako ugotovim, ali počitniška hiša dostopna?
Pri vsaki počitniški hiši je naveden koledar zasedenosti, ki ga redno aktualiziramo. Aktualna dostopnost počitniške hiše za termin, ki ga želite, preverite tako, da v rezervacijski obrazec vnesete datum prihoda in dolžino bivanja. Če je hiša v navedenem terminu prosta, prikaže se cena in Vi lahko nadaljujete z ONLINE rezervacijo.
Opozorilo: V vrsti destinacij je v glavni sezoni možno rezervirati le termine od sobote do sobote.
Lahko se zgodi, da se prostost pri določenih časovnih rokih preveri z lastnikom. Pri takšnih primerih bo rezervacija označena kot "Rezervacija na vprašanje" in končna potrditev rezervacije se pošlje, ko se le-ta preveri z lastnikom, tj. v 2-3 delovnih dneh.
Kako ugotovim, da je bila ONLINE rezervacija uspešno izvedena?
Po uspešni ONLINE rezervaciji se Vam prikaže sporočilo v rezervacijskem obrazcu. Hkrati boste od nas dobili e-pošto s predhodnim potrdilom rezervacije. Končno potrditev rezervacije z ostalimi navodili boste dobili kmalu na to po e-pošti od agencije.
Na kakšen način bom plačal ONLINE rezervacijo?
Po izvedbi rezervacije se plača akontacija praviloma 25-30% in doplačilo cene 4 do 7 tednov pred začetkom potovanja. Konkretni plačilni pogoji so navedeni pri vsaki počitniški hiši v delu cenika. Plačilo je možno plačati z debetno/kreditno kartico ali z nakazilom na račun. V primeru kratkega časa do odhoda je možno plačati le s kartico. Podrobne informacije boste prejeli od agencije po e-pošti.
Kdaj dobim namestitvene dokumente (naslov hiše, kontakte) k svoji ONLINE rezervaciji?
Natančen naslov počitniške hiše, opis poti in kontakte na najemodajalca ali zastopnika agencije boste prejeli skupaj z namestitvenimi dokumenti po e-pošti od agencije po plačilu polne cene, najpozneje 2-4 tedne pred prihodom.

Imate druga vprašanja? Pišite nam na: info@avander.eu.

Tim AVANDER vam želi lep in sproščen dopust!


Pišite nam

Vprašanja v angleškem jeziku bodo obravnavana prednostno. Zahvaljujemo se Vam za Vašo potrpežljivost. ×

Informacije o varstvu osebnih podatkov